Elgurult a gyógyszer az M3-ason: majdnem tömegbaleset lett a büntetőfékezésből

Pénzcentrum2020. november 30. 20:29

Állóra fékezte fekete BMW-jét az M3-ason az ideges sofőr, miután a Budapesti Autósok Közösségének olvasója szóvá tette, hogy jobbról megelőzte. A manőverből majdnem baleset lett, ráadásul egy "vétlen" sofőr is épphogy nem kapta telibe az álló luxusautót.

Hatalmas szerencse, hogy nem lett komolyabb baleset abból a büntetőfékezésből, amit a Budapesti Autósok Közösségének olvasója "kapott" az M3-ason. A videó beküldője arra is felhívta a figyelmet, hogy majdnem egy vétlen autós is beleszállt a büntető BMW-be.

M3-as autópálya, Füzesabony mellett. Teljes a nyugalom. Elengedtem magam mellett mindenkit, lassan utolérem az előttünk lévőt, besorolok én is. Ezt követően érkezik meg a videó sztárja: jobbról rám előz a BMW, nagyon közel. Nem tetszésemet nyilvánítottam ki, tekintettel a manőverre, illetve az egyre csúszósabb útra. Amikor már kellően távol ért, szegénynél lement a redőny, és mindenképp móresre akart engem tanítani

 - írta a beküldő, és a felvételen látni is, hogy a BMW-s állóra fékezett az autópályán, a csúszós úton. Kérdéses volt, hogy az olvasó mögött jövő autó meg tud-e állni rendesen, illetve a videón látható szürke Mercedes is majdnem telibe kapta az egyre lassuló BMW-t. A csodával határos módon nem történt baleset.

Címkék:
utazás, baleset, videó, bmw, m3-as, büntetőfékezés, baleset m3,