Orbán Viktor arra kéri a magyarokat, ne utazzanak külföldre síelni ebben a szezonban

Pénzcentrum2020. október 16. 10:58

Nehéz őszre és talán még nehezebb télre számít a koronavírus-járvány miatt Orbán Viktor. A miniszterelnök a brüsszeli európai uniós csúcstalálkozón készült videoüzenetben hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a magyar egészségügy egyelőre állja a sarat, egyúttal azt javasolta az embereknek, ne tervezzenek a síszezonban külföldi utazást.

A kormányfő a Facebook-oldalán péntek délelőtt közzétett videóban kifejtette: Brüsszelben éjszakába nyúló egyeztetéseket folytattak a koronavírus-járvány kezelésének tapasztalatairól. Egész Európában nehéz a helyzet, még Németországban is többen halnak meg, mint Magyarországon - mondta.

Orbán Viktor hangsúlyozta ugyanakkor: a magyar egészségügy európai összevetésben egyelőre jól állja a sarat, "bízunk az orvosainkban, az ápolóinkban, a járványügyi szakembereinkben, és bízunk a határvédelmet biztosító rendőreinkben is".
Miután a járvány felszálló ágban marad a következő hónapokban is, "nehéz ősz és talán még nehezebb tél elé nézünk" - jelentette ki.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy közeleg a síszezon, mindenki tervezi a téli vakációját, ám csütörtök este részletesen megismerve az európai helyzetet azt javasolja, ne tervezzenek a síszezonban külföldi utazásokat az emberek.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Loading...

 

Címkék:
utazás, síelés, tél, orbán viktor, síszezon,