Helló iskolakezdés: gigadugó alakult ki több autópályán is

Pénzcentrum/MTI2020. szeptember 1. 07:53

Elesett az M3, az M5, és az M7 is, emellett a 10 úton is dugó van, valamint a 31-esen is.

Több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Ócsánál, mert összeütközött egy kisbusz és egy autó kedden kora reggel - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A balesetben többen megsérültek, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a külső sávot, írja az MTI. Az Útinform szerint mintegy öt kilométeres a torlódás.

Egy műszaki hibás személyautó vesztegel a belső sávon az M7-es autópályán, Budapest felé, a pákozdi pihenő közelében. Az 50-es km-nél elkezdődött a műszaki mentés, ezért a külső sávba kell sorolni - írja az Útinform.

Az M3-as autópályán nagyon erős a forgalom, már Mogyoródtól telítettek a sávok Budapest felé, és az M0-s csomóponttól befelé csak lépésben lehet haladni.

A 10-es főúton az ürömi és a solymári elágazás között több km hosszan araszolva halad. Hasonló a helyzet a 11-es főúton Leányfalutól Szentendréig.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Torlódik a forgalom a 31-es főúton Maglódtól befelé, és Pécelen, szintén a főváros irányába.

Címkék:
utazás, dugó, iskolakezdés, m5, torlódás, gigadugó, m5 baleset, m5-ös autópálya,