Időjárás: mire számíthatunk ma? (2020.02.16)

Pénzcentrum2020. február 16. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2020.02.16).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2020.02.16).

36 órás előrejelzés

Vasárnap a reggeli pára- és ködfoltok megszűnését követően elsősorban fátyol-, emellett északon, északkeleten gomolyfelhők zavarhatják a napsütést. Esni sehol sem fog. Élénk, északnyugaton erős lökések kísérhetik a déli szelet. Hajnalban -5, +3, napközben 7-14 fok várható. Hétfőn is száraz, fátyolfelhős-napos idő valószínű. A déli-délnyugati szelet több helyen élénk, délnyugaton erős lökések kísérhetik. Kora délután 9-17 fokra számíthatunk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap kezdetben keleten és északon többfelé pára, köd, okozhat korlátozott látási viszonyokat. Napközben mindenhol javulnak a látási viszonyok. Csapadék hazánk nagy részén nem várható, így alapvetően száraz utakon autózhatunk. A szél nyugaton támadhat fel, csökkentheti a járművek menetstabilitását. A napos időszakokban ajánlott napszemüveget viselni vezetés közben. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap nem érkezik időjárási front térségünkbe, a légkörben zajló változások miatt azonban a fokozottan melegfront-érzékenyek körében koncentrálási zavarok, álmosság, enyhe migrén léphet fel. A szelesebb tájakon ingerlékenyebbek, nyugtalanabbak lehetünk a megszokottnál. Hajnalban, reggel a párás, ködös keleti, északkeleti tájakon átmenetileg felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Öltözzünk rétegesen, fordítsunk figyelmet immunrendszerünk erősítésére, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, valamint vitaminban gazdag ételeket!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Csendes, nyugodt napok. Vasárnap és hétfőn sem várható említésre méltó csapadék, kora tavasziasan enyhe időben lesz részünk.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,