Időjárás: mire számíthatunk ma? (2020.02.08)

Pénzcentrum2020. február 8. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2020.02.08).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2020.02.08).

36 órás előrejelzés

Szombaton sok napsütés, száraz idő ígérkezik, csak nyugaton lehet több felhő az égen. A szél jelentősen legyengül, már csak nyugaton, északnyugaton lehet időnként élénk a déli, délkeleti szél. Napközben 1-7 fok között alakulhatnak a maximumok.

Vasárnap is a napsütésé lesz a főszerep, legfeljebb fátyolfelhők jelenhetnek meg az égen. Csapadék nem várható. A délies szelet elsősorban a Dunántúlon kísérhetik élénk lökések. Hajnalban -10, -1 fokig hűlhet a levegő, nyugaton lesz enyhébb a reggel. Itt pára-, ködfoltok is képződhetnek, melyek délelőtt feloszlanak. Délután 4-11 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton nem kell csapadékra számítani, száraz, túlnyomóan napos időre készülhetnek az útnak induló. Érdemes lesz tehát napszemüveget viselni vezetés közben. A szél jelentősen mérséklődik, de nyugaton, északnyugaton még előfordulhatnak élénk déli-délkeleti széllökések, melyek némileg csökkenthetik a menetstabilitást. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton sem lesz front térségünkben.A csípős reggelen többfelé felerősödhetnek az ízületi bántalmak. Napközben a hidegre érzékenyeknél görcsös panaszok, fejfájás is előfordulhat. A jelentősebb napi hőingadozás vérnyomás-ingadozást, keringési problémákat is okozhat. A szél jelentősen mérséklődik és sok napsütés ígérkezik, mozduljunk ki, ha tehetjük! Öltözzünk azonban rétegesebben, különösen a reggeli órákban, amikor nagy lesz a megfázásveszély. Fordítsunk figyelmet immunrendszerünk erősítésére, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, valamint vitaminban gazdag ételeket!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Száraz hétvége. Hideg, száraz légtömeg alakítja a hétvégénket, csapadék nem valószínű.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,