Hihetetlen: ide utaznak a leggazdagabb magyarok az ünnepek alatt

HelloVidék2019. december 27. 08:59

Robbanásszerűen nött a forgalom karácsonyi időszakban a magyar szállókban: rengetegen valamelyik hazai töltik hotelban az ünnepeket. A HelloVidék összeszedte a legnépszerűbb úticélokat.

2017-ről 2018-ra 85 százalékkal nőtt a december 22-26. közötti időszakra közvetített forgalom Magyarországon. A legnépszerűbb úti célok az ünnepi időszakban Hajdúszoboszló, Gyula, Zalakaros, Eger, és Hévíz. Utóbbi sok szempontból különleges: Hévíz hazánk egyik legkedvelteb fürdővárosa, azonban nem a hagyományos értelemben. Ugyanis a város nem a hatalmas csúszdaparkok és élményfürdők miatt népszerű, ide gyógyulni járnak mind a hazai, mind a külföldi vendégek.

A világszinten ismert és elismert hévízi fürdőkúra gyökerei 1795-re nyúlnak vissza, gróf Festetics György idejébe. A Hévízi Tradicionális Kúrának köszönhetően mára már több millióan nyerték vissza egészségüket. A kezelés egy komplex folyamat, ami a legjobb esetben két-három hétig tart orvosi felügyelet mellett. Nem is nagy meglepetés tehát, hogy sokan akár milliós összeget is itt hagynak a gyógyulás reményében.

További részletek a HelloVidék cikkében!

Címkék:
utazás, karacsony, magyarország, ünnepek, gazdagok, turisták,