Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.12.23)

Pénzcentrum2019. december 23. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2019.12.23).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2019.12.23).

36 órás előrejelzés

Hétfőn eleinte még sokfelé, majd egyre inkább az ország keleti felén/kétharmadán eshet, itt még nagy mennyiségű eső várható, nyugat felől viszont lassan megszűnik a csapadék. Sokfelé viharossá fokozódik az északnyugati szél. Napközben 5-11 fokra számíthatunk.

Kedden keleten, északkeleten lehet még csapadék, nyugat felől egyre többfelé kisüt a nap. Késő délutántól növekedhet meg újra nyugat felől a felhőzet, a Dunántúlon este ismét kialakulhat kisebb eső, zápor. Erős marad az északnyugati szél. 5-11 fok közötti maximumok várhatók.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn ismét szinte országszerte kell esőtől, záporoktól vizes, csúszós utakra, vízátfolyásokra számítani. Reggel helyenként pára-, ködfoltok okozhatnak korlátozott látástávolságot. A középső és nyugati tájakon megerősödhet, viharos lökésekkel járhat az északi-északnyugati szél, mely jelentősen csökkentheti a járművek menetstabilitását. A zord időben figyelmetlenebbek lehetünk az utakon, vezessünk óvatosan, tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn hidegfronti hatás várható, emiatt fokozódhatnak a görcsös panaszok, migrán, fejfájás jelentkezhet, amit az erős, viharos szél is fokozhat, és alvásproblémák is felléphetnek, valamint a gyermekeket is érzékenyebben érintheti ez az idő. Az kialvatlanság miatt napközben fáradékonyabb lehet és a figyelme, valamint a munkavégző képessége is lecsökken. Megnő az infarktusveszély, egyes kismamáknál korábban megindulhat a szülés. Csökken a hő- és komfortérzet, nagy lesz a megfázásveszély. Öltözzünk melegen, rétegesen, és fordítsunk figyelmet immunrendszerünk erősítésére! Fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, valamint vitaminban gazdag ételeket!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Többnyire eső fog esni. A napokban átvonuló csapadék az esti, hajnali órákban hegycsúcsainkon átmenetileg havazásba válthat, máshol eső lesz jellemző.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,