Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.12.20)

Pénzcentrum2019. december 20. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2019.12.20).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2019.12.20).

36 órás előrejelzés

Pénteken reggeli pára-, ködfoltokra továbbra is számítani kell. Napközben már zavartalanabb lesz a napsütés, keleten lehet több felhő az égen. A déli-délkeleti szél sokfelé megélénkül, nyugaton, északnyugaton megerősödik. Hajnalban -1, +7, délután 7-15 fok valószínű.

Szombaton egy mediterrán ciklonnak köszönhetően esős, szeles időre készülhetünk. A felhős idő miatt enyhe, fagymentes hajnalra számíthatunk, délután 7-12 fok várható. A déli, majd változó irányú szelet erős széllökések kísérhetik.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Péntek reggel az ország északi, északkeleti felén ismét pára- és ködfoltok okozhatnak korlátozott látási viszonyokat. Napközben sokfelé kisüt a nap, így érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Többfelé élénk, a Dunántúl északi felén erős, viharos széllökések ronthatják a járművek menetstabilitásán. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken sem várható fronthatás, de kitart a szokatlanul enyhe idő. A párás, ködös északi tájakon felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Napközben fáradékonyság, fejfájás, vérnyomás-ingadozás egyaránt előfordulhat, mely tünetek nyugaton, délnyugaton lehetnek a legintenzívebbek. Az élénk, erős szél tovább fokozhatja a panaszokat. Reggel nagy lesz a megfázásveszély. Öltözzünk melegen, rétegesen, és fordítsunk figyelmet immunrendszerünk erősítésére! Fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, valamint vitaminban gazdag ételeket!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Enyhe december. A következő napokban továbbra is enyhe idő várható, péntekig csapadékra nem kell számítani.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,