Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.12.19)

Pénzcentrum2019. december 19. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.12.19).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.12.19).

36 órás előrejelzés

Csütörtökre is többfelé képződhet pára, köd, tartósan borongós, nyirkos területek északon és a főváros környékén lehetnek, míg másutt fátyolfelhős időre számíthatunk. A déli-délkeleti szél északnyugaton lesz élénk. Hajnalban -1, +8 fok várható. Délután 7-15 fokot mérhetünk. Pénteken reggeli pára-, ködfoltokra továbbra is számítani kell. Napközben már zavartalanabb lesz a napsütés, keleten lehet még fátyolfelhős az ég. A déli-délkeleti szél több helyen megélénkül, nyugaton, északnyugaton megerősödik. Hajnalban -1, +7, délután 7-15 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön északon néhol tartósan megmaradhatnak a reggelre kialakult pára- és ködfoltok, melyek korlátozott látási viszonyokat okozhatnak. Napközben leginkább fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, így érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. A Dunántúl északi felén időnként megélénkülhet a délies szél, ez némiképp ronthat a járművek menetstabilitásán. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön sem várható fronthatás, de kitart a szokatlanul enyhe idő. A párás, ködös északi tájakon felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Napközben fáradékonyság, fejfájás, vérnyomás-ingadozás egyaránt előfordulhat, mely tünetek nyugaton, délnyugaton lehetnek a legintenzívebbek. Az élénk, erős szél tovább fokozhatja a panaszokat. Reggel nagy lesz a megfázásveszély. Öltözzünk melegen, rétegesen, és fordítsunk figyelmet immunrendszerünk erősítésére! Fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, valamint vitaminban gazdag ételeket!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Hójelentés

Enyhe december. A következő napokban továbbra is enyhe idő várható, péntekig csapadékra nem kell számítani.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,