Videó: ezzel ravasz módszerrel razziáznak a zsaruk a pesti utakon

MTI2019. december 10. 14:05

Jelzés nélküli autókkal ellenőrzi a budapesti forgalmat a rendőrség. Eddig 72 sofőrt kaptak el, és büntettek meg valamilyen szabálysértésért.

Hat napon keresztül civil autókból ellenőrizték a szabálytalankodó sofőröket Budapesten a rendőrök. Olyan autósokat szűrtek ki és büntettek meg, akik vezetés közben telefonáltak, nem kötötték be a biztonsági övüket, nem vették figyelembe a záróvonalat, vagy átmentek a piroson, de a gyorshajtókat is megállították, írják a Police.hu-n.

Ne szalaszd el a lehetőséget! Autóhitelt kalkulátorunkban megtalálhatod a legjobb finanszírozást!

Az akciókról egy videós összeállítást is közöltek a hatóságok:

A közel egyhetes akció alatt összesen 72 sofőrt büntettek meg:

  • 12-en átlépték a záróvonalat,
  • 11-en a buszsávot használták,
  • 10-en vezetés közben telefonáltak,
  • 7-en túl gyorsan hajtottak,
  • 12-en pedig átmentek a piros lámpán,

és csekket kaptak azok is, akik jogosulatlanul parkoltak mozgáskorlátozott parkolóhelyen, nem vették figyelembe a megállni tilos táblát, a kötelező haladási irányt, vagy nem használták a biztonsági övet.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az akciónak ezzel nincs vége! A rendőrség december 23-ig kamerákkal felszerelt, civil autókkal ellenőrzi tovább a budapesti forgalmat.

 

Címkék:
ellenőrzés, utazás, közlekedés, rendőrség, rendőrök, záróvonal,