VOLT Fesztivál: megvannak az első nagy nevek a 2020-as hepajra

Pénzcentrum2019. november 26. 19:31

A Telekom VOLT Fesztivál első fellépői között több világsztár szerepel: többek között Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud. Idén először jelentős kedvezménnyel diákbérlet is vásárolható, és több kemping is lesz.

A Telekom VOLT fesztivál idén is a műfajok széles, világsztárokkal dúsított tárházát vonultatja fel Sopronban, idén július 1-4 között. Az első bejelentés majd’ tucatnyi nevet számlál, benne az amerikai poprock-szupersztár, az elmúlt három évtized egyik legsikeresebb előadója, Lenny Kravitz, a legnagyobb közösségi oldalon 2 milliós táborral bíró, és a legnagyobb videomegosztó site-on 300 milliós nézettséget súroló pillecukorfejű zseni, Marshmello vagy a brit indie-folk énekes-dalszerző csodagyerek, Passenger.

Megbízhatóan hozza a klasszikus rockot - Taylor Momsent ex-színésznővel az élen - a The Pretty Reckless, érkezik a fiatalság szószólója, egy igazi extravagáns színpadi jelenség, Yungblud, szintén a Telekom VOLT vendége lesz a brit vloggerből lett rapper, Scarlxrd. Fellép Sopronban a dance, elektro-, és progresszív house-ban utazó zenei társulás, a Nervo, itt lesz a Faithless Dj Set valamint LTJ Bukem & Roni Size. Élő produkcióval érkezik a walesi Dj/producer, High Contrast, jön a dubstep, drum and bass és drumstep tempót hozó Dirtyphonics és a legfrissebb bejelentést zárja a dubstep és drum and bass producer/DJ, Funtcase.

Diákbérlet és early bird akció

December 5-én indul a VOLT 48 órás "early bird“ jegyelővételi időszaka, amikor a legkedvezőbb áron lehet hozzájutni bérletekhez és napijegyekhez. Idén először kedvezményes diákbérlet is vásárolható, amelyből az első 2020 db 24 990 Ft-os áron érhető el.

Címkék:
pénzcentrum.hu, utazás, fesztivál, volt fesztivál, fellépők,