Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.10.25)

Pénzcentrum2019. október 25. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2019.10.25).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2019.10.25).

36 órás előrejelzés

Péntek reggelre újra sokfelé képződik pára, köd, mely a délelőtti órákban helyenként tartósabban megmaradhat, máshol viszont napos időre számíthatunk. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 12 fok között alakul. Napközben sok lesz a napsütés, több felhő inkább csak a Dunántúl északi része fölött lehet. Nyugaton, északnyugaton mefélénkül az északira, északnyugatira forduló szél. A csúcshőmérséklet 21 és 26 fok között alakul.

Szombat reggel is többfelé lesz párás, ködös az idő, helyenként ködszitálás is kialakulhat. A ködmentes tájakon derült időre ébredhetünk. Gyenge lesz a szél, a hőmérséklet 3 és 11 fok közé csökken.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Péntek hajnalban, reggel ismét többfelé számíthatunk pára és köd kialakulására, melyek korlátozott látási viszonyokat okozhatnak. A ködös területeken néhol ködszitálás sem kizárt, melynek következtében nedvessé, csúszóssá válhat az útburkolat. A köd a délelőtti órákban várhatóan mindenhol feloszlik, így napközben főleg a napszemüvegekre lesz szükség vezetés közben, csapadék nem várható. Nyugaton, északnyugaton az élénk, olykor esetleg az erős északi-északnyugati széllökések kissé csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken sem várható fronthatás, ám a reggeli órákban többfelé lesz párás, ködös az idő, emiatt elsősorban végtagfájdalmak jelentkezhetnek, felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi fájdalmak. Nagy lesz a napi hőingás, a melegedésre fokozottan érzékenyek migrént, vérnyomás-ingadozást tapasztalhatnak. Ismét érdemes lesz kimozdulni a szabadba, kellemes idő vár ránk, a napos idő jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, C-vitaminban gazdag ételeket!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,