Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.10.18)

Pénzcentrum2019. október 18. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2019.10.18).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2019.10.18).

36 órás előrejelzés

Pénteken nyugaton csak lassan oszlik majd a köd. Napközben túlnyomóan napos időre készülhetünk. Az ország nyugati felén növekedhet meg a felhőzet, csapadék azonban nem várható. A déli, délnyugati szél a Dunántúlon megélénkülhet. Délután 19-25 fok várható, csupán a tartósabban párás, ködös nyugati tájakon lehet ennél kissé hűvösebb.

Szombaton nyugaton, északnyugaton indulhat párásabban, ködösebben a nap. Napközben marad a napos, fátyolfelhős idő. A déli szél több helyen megélénkül, nyugaton, északnyugaton időnként megerősödik. Hajnalban 5-12 fokig hűlhet le a levegő. A csúcshőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken kezetben a Dunántúlon több helyen pára, köd okozhat korlátozott látási viszonyokat. Napközben folytatódik a túlnyomóan napos, száraz idő. A Dunántúlon megélénkülhet a déli-délnyugati szél, ami kissé lecsökkentheti a járművek menetstabilitását. Vezetés közben viseljünk napszemüveget! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken is frontmentes időre számíthatunk. A reggeli, kora délelőtti órákban főként a Dunántúlon a párássá, ködössé váló levegő miatt továbbra is felerősödhetnek az ízületi bántalmak. A jelentős napi hőingás vérnyomás-ingadozást, keringési problémákat, rosszullétet okozhat egyeseknél. Érdemes kihasználni a jó időt, a sok napsütés jó hatással lesz hangulatunkra komfortérzetünkre. Erősítsük immunrendszerünket, a reggeli nyirkos, hűvös időben könnyen megfázhatunk. Fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, C-vitaminban gazdag ételeket!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,