Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.10.17)

Pénzcentrum2019. október 17. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.10.17).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.10.17).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön főleg északon és foltokban a Dunántúlon képződhet pára, köd reggelre, napközben túlnyomóan napos időre van kilátás. Északnyugaton néhol megélénkülhet a délies szél. Hajnalban 5-12, délután 19 és 25 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek reggel elsősorban a Dunántúlon alakulhatnak ki pára-, ködfoltok. Napközben száraz, napos időre készülhetünk. A déli, délnyugati szél a Dunántúlon élénkülhet meg. Délután 19-25 fok várható, a Tiszántúlon lesz a legmelegebb.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtök reggel elsősorban északon, északkeleten és foltokban a Dunántúlon okozhat pára, köd korlátozott látási viszonyokat. Napközben túlnyomóan napos idő várható, csapadék nem valószínű, így száraz útviszonyokra kell számítani, leginkább a napszemüvegekre lesz szükségünk. A Dunántúlon csak néhol élénkülhet meg a délies szél, de ez nem lesz nagy hatással a menetstabilitásra. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Csürörtökön már nem várható fronthatás. A hűvös, több helyen párássá, ködössé váló hajnali időben felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Emellett érdemes kicsit rétegesebben öltözködni, könnyen megfázhatunk. Délelőtt gyorsan melegszik majd a levegő, a nagy hőingás vérnyomás-ingadozást, keringési problémákat, rosszullétet okozhat. Délután a melegre fokozzottan érzékenyeknél fáradékonyság, gyenge fejfájás előfordulhat. A sok napsütés jó hatással lesz hangulatunkra, komfortérzetünkre, érdemes hosszabb sétákat tenni a szabadban. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, C-vitaminban gazdag ételeket!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,