Csalók élnek vissza a Wizz Air nevével: nehogy bedőlj, nagy bajba kerülhetsz

Pénzcentrum2019. október 16. 11:30

Kamu nyereményjátékkal vadásznak a gyanútlan magyarok adataira a csalók. A Wizz Air közölte: nincs olyan nyereményjátékuk, ami a közösségi médiában terjed, megtették a szükséges jogi lépéseket. Arra kértek mindenkit, hogy csak a társaság hivatalos felületeiről származó információkat tekintse hitelesnek.

A Wizz Air tudomására jutott, hogy a fogyasztók megtévesztésére alkalmas, a Wizz Air arculatához hasonló, illetve azzal megegyező kinézetű weblap, illetve Facebook-oldal terjed a közösségi médiában - hívta fel a figyelmet a légitársaság. Az olfal, ileltve a poszt hamisan azt ígéri, hogy egy megosztással, valamint néhány kérdésre adott helyes válasszal a felhasználó 2 darab Wizz Air repjegyet nyerhet.

Ez persze kamu, a Wizz Air közleményében duplánb aláhúzza, hogy a vállalat hivatalos honlapja a www.wizzair.com címen található. Bármilyen promóciót, illetve versenyt a légitársaság kizárólag a saját hivatalos honlapján, illetve a saját hivatalos közösségimédia-felületein, valamint a WIZZ hírlevélben hirdet meg.

A cég azt tanácsolja, hogy a felhasználók kizárólag a vállalat hivatalos csatornáit keressék fel,

más, a repülőtársaság akcióiról, felhívásairól szóló oldalakra, linkekre ne kattintsanak.

A Wizz Air megteszi a szükséges lépéseket azon személyek, illetve jogi személyiségek ellen, akik hamisan állítják, hogy a Wizz Air nevében járnak el, illetve akik a társaság nevében félrevezetik, megtévesztik a fogyasztókat.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A csalók minden bizonnyal a felhasználók személyes adataik akarják megszerezni.

Címkék:
utazás, nyeremény, Wizz Air, facebook, csalók, repülőjegy, adatlopás, kamu,