Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.10.03)

Pénzcentrum2019. október 3. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.10.03).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.10.03).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön egyre inkább keleten eshet, nyugat felől napközben szakadozni kezd a felhőzet, de kevés zápor még kialakulhat. Az északi-északnyugati szelet sokfelé kísérhetik erős, viharos lökések. Lehűl a levegő, a legmagasabb hőmérséklet mindössze 12 és 17 fok között alakul.

Pénteken változóan felhős-napos időre van kilátás. Gyenge zápor legfeljebb az Északi-középhegységben fordulhat elő. A légmozgás mérséklődik, de eleinte keleten, északkeleten még élénk lehet az északias szél. Hajnalban 2-8, napközben 13-17 fok várható.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtök napközben egyre inkább csak keleten találkozhatunk eső, zápor következtében vizes, csúszós utakkal, majd késő délutánra ott is megszűnik a csapadék. Sokfelé erős, a Dunántúlon és északkeleten viharos lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet, melyek jelentősen csökkenthetik a menetstabilitást. A hidegfronti hatás miatt figyelmetlenebbek lehetünk az utakon, vezessünk körültekintően, tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön továbbra is hidegfronti hatással kell számolnunk, így fejfájás, migrén, görcsös panaszok jelentkezhetnek, a hideg, nyirkos időben a kopásos eredetű ízületi bántalmak is felerősödhetnek. A sokfelé erős, viharos szél továb fokozhatja a tüneteketet, illetve emiatt jelentősen csökkenhet a hőérzet, valamint ingerlékenyebbek, nyugtalanabbak lehetünk. Öltözzünk melegen, országszerte jelentősen visszaesik a hőmérséklet, a megfázásveszély is nagy lesz. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, C-vitaminban gazdag ételeket!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,