Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.10.01)

Pénzcentrum2019. október 1. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2019.10.01).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2019.10.01).

36 órás előrejelzés

Kedden sok napsütésre, csapadékmentes időre számíthatunk. Kissé szeles lesz az idő, a déliesre forduló szél többfelé megélénkül, északnyugaton erős, néhol viharos lökések lehetnek. Délután 20-26 fokot mérhetünk.
Szerdán északnyugat felől újabb hidegfront érkezik záporokkal, helyenként zivatarokkal, estig a Tiszántúlon maradhat csapadékmentes az idő. A front előtt a délnyugati, mögötte az északnyugati szél lehet élénk. A csúcshőmérséklet 19 és 27 fok között alakul, nyugaton, északnyugaton mérhetjük az alacsonyabb értékeket.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden sok napsütés, csapadékmentes idő valószínű. Vezetés közben érdemes lesz napszemüveget viselni. Többfelé szeles lesz az idő, északnyuagton erős, néhol viharos lökések csökkenhetik jelentősebben a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden front nem érkezik térségünkbe, de a fölénk áramló melegebb légtömegek miatt enyhe melegfronti tünetek jelentkezhetnek. Alvászavarok léphetnek fel, napközben fáradtabbak lehetünk. A többfelé szeles idő hatására fejfájás jelentkezhet, ingerültebbek, feszültebbek lehetünk. A napos, színes, enyhe őszi idő viszont pozitív hatással lehet hangulatunkra. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk sok szezonális zöldséget, gyümölcsöt, C-vitaminban gazdag ételeket!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,