Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.09.27)

Pénzcentrum2019. szeptember 27. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2019.09.27).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2019.09.27).

36 órás előrejelzés

Péntek reggelre helyenként, főleg keleten, északkeleten ködössé, párássá válhat a levegő. Napközben a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett az északi tájakon lehet több felhő, de csapadékra nem kell számítani. A Dunántúlon és néhol északon feltámadhat a déli, délnyugati szél. Délután 20-25 fok várható.

Szombaton délen változóan, máshol erősen felhős időre készülhetünk. Kezdetben a középső, északi tájakon, napközben főként a Dunától keletre és néhol északnyugaton kell számítani esőre, záporra. A szél időnként élénk lehet. Hajnalban 10-15, délután 18-25 fokot mérhetünk, délen lesz melegebb.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken a hajnali, reggeli órákban helyenként, de főleg keleten, északkeleten pára, ködfoltok csökkenthetik a látástávolságot. Csapadék nem valószínű. A Dunántúlon és néhol északon élénk szél csökkentheti kissé a járművek menetstabilitását. A naposabb tájakon érdemes napszemüveget viselni vezetés közben. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken nem érkezik front, a fölénk aramló melegebb levegő miatt viszont melegfront jellegű tünetek jelentkezhetnek az időjárás változásaira fokozottan érzékenyeknél. Regel a nyirkos, párás, ködös időben a kopásos eredetű ízületi panaszok felerősödhetnek. Napközben főleg a kissé szeles dunántúli tájakon fejfájás, enyhe migrén jelentkezhet. Bágyadtabbak, tompábbak lehetünk, csökkenhet a koncentráló-képesség, ingadozhat a vérnyomás, szédülés jelentkezhet. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk sok szezonális zöldséget, gyümölcsöt, C-vitaminban gazdag ételeket!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,