Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.09.13)

Pénzcentrum2019. szeptember 13. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2019.09.13).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2019.09.13).

36 órás előrejelzés

Pénteken is meleg, túlnyomóan napos, őszi időre számíthatunk, Dunántúlon több, a Dunától keletre kevesebb felhő zavarhatja meg a napsütést. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél helyenként megélénkülhet. Hajnalban 8-14, délután 24-29 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombaton egy hidegfront érinti térségünket. Több helyen megnövekedhet a felhőzet, helyenként gyenge eső, egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat. Az északias szelet sokfelé élénk, több helyen erős lökések kísérhetik. Hajnalban 9-16 fok várható, míg délután 19-27 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken nem várható csapadék, napközben mindenütt száraz útviszonyokra készülhetnek az útnak indulók. Az északnyugati szelet a Dunántúlon és délen élénk lökések kísérhetik, melyek kis mértékben ugyan, de csökkentik a járművek menetstabilitását. Sokat süthet a nap, érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken frontoktól mentes időjárásra számíthatunk. A hűvös hajnal ismét felerősítheti az kopásos eredetű ízületi bántalmakat. Napközben a jelentős napi hőingás és az átlagnál melegebb levegő terhelheti szervezetünket. Általános tünet lehet a fáradékonyság, bágyadtság, dekoncentráltság. Egyeseknél vérnyomás-ingadozás, migrén is előfordulhat. A sok napsütés kedvez a hangulatnak, csupán a megélénkülő északnyugati szél ront a hő- és komfortérzeten. A szélre érzékenyebbeknél fejfájás, frusztráltság is kialakulhat. A reggeli időszakban nagy a megfázásveszély, fontos, hogy ne feledkezzünk meg a réteges öltözetről!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,