Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.09.10)

Pénzcentrum2019. szeptember 10. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2019.09.10).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2019.09.10).

36 órás előrejelzés

Keddre már kellemesebb arcát mutatja az ősz, de hajnalban több helyen válhat párássá, ködössé a levegő. Napközben csak fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, csapadék nem várható. Északnyugaton helyenként megélénkülhet a délies szél. Hűvös lesz a hajnal, 7-14 fokig hűl a levegő, napközben 21-26 fok várható.

Szerdán megnövekszik a felhőzet, de alapvetően kellemes, száraz, nyugodt őszi idő ígérkezik. Említésre méltó csapadék nem várható. A légmozgás gyenge, mérsékelt marad. Reggel 8-15, délután 22-28 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden már nem kell csapadékra számítani, napközben mindenhol száraz utakra készülhetnek az útnak indulók. Hajnalban több helyen jelenhetnek meg pára-, ködfoltok, melyek néhol jelentősebben lecsökkenhetik a látástávolságot. Sokat süthet a nap, érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden megszűnik a fronthatás, kellemes őszi időre készülhetünk. Hajnalban több helyen válhat hűvössé, nyirkossá a levegő, emiatt felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Délelőtt rövid idő alatt több fokot emelkedhet a hőmérséklet, ami keringési problémákat, vérnyomás-ingadozást okozhat. Napközben érdemes lesz kimozdulni, sokat süthet a nap, ami jót tesz majd közérzetünknek. A hűvösebb reggeli és esti órákban elkél egy pulóver. A megfázás elkerülése érdekében együnk vitamindús ételeket!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,