Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.07.17)

Pénzcentrum2019. július 17. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2019.07.17).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2019.07.17).

36 órás előrejelzés

Szerdán marad a napos-gomolyfelhős idő, csapadék napközben nem valószínű. Az esti órákban nyugat felől zápor, egy-egy zivatar érheti el hazánkat, majd az éjszaka folyamán a Dunántúlon egyre többfelé valószínű csapadék. Az északnyugati szél többfelé élénk, néhol erős lehet. A csúcshőmérséklet 25-30 fok között alakul.

Csütörtökön a napos időszakok mellett már több lesz a felhő fölöttünk, és több helyen előfordulhat eső, zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás, jégeső is. Legkisebb eséllyel keleten számíthatunk csapadékra. A változó irányú szél zivatarok környezetében feltámadhat, erős, viharos lökések kísérhetik. Hajnalban 10-17, délután 23-30 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán marad a napos-gomolyos idő, leginkább a napszemüvegekre lesz szükség vezetés közben. Napközben nem valószínű csapadék, majd az esti óráktól a Dunántúlon nyugat felől többfelé alakulhat ki zápor vizes, csúszós utakat eredményezve. Több helyen élénk, néhol erős északnyugati szél csökkentheti kissé a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán marad a frontmentes idő. Délelőtt gyorsan melegszik majd az idő, ami keringési problémákat, vérnyomás-ingadozást idézhet elő. Az emelkedő hőmérséklet a melegre érzékenyeknél fáradékonyságot, bágyadtságot, tompaságot okozhat, a fokozottan érzékenyeknél fejfájás, migrén kialakulhat. Az UV-sugárzás többfelé erős lesz, ezért ha sok időt töltünk a szabadban gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről! Továbbra is ajánlott minél több szezonális zöldséget, gyümölcsöt, és elegendő folyadékot fogyasztani.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,