700 a sör, de pár száz forintból kijön a vacsora: ez az igazi budget-fesztivál

Pénzcentrum2019. július 13. 17:01

Sokkal barátibb árakkal találkozhattak az EFOTT-ra látogatók az átlagos fesztivál árakhoz kepest. Sört már 700 forintért lehet például venni, de a fesztiválon a költséghatékonyság érdekében üzemel egy Lidl és egy Fornetti is.

Meglehetősen barátiak az árak az EFOTT-on a többi fesztiválhoz képest: 700 forint a sör, a Fornettiben és Lidlben pedig kb. ugyanolyan áron vasárolhatunk élelmiszert, mint bárhol az országban. A fesztivál szervezői perszer arra azért figyeltek, hogy alkohol a diszkontnál ne legyen, úgyhogy sem a boltban, sem a dohányboltban nem lehet kapni.

Riporterünk szerint a lejutás meglehetősen könnyű volt, aki vonattal utazik Budapestről, annak például pár száz forint. Az esti órákban egyáltalán nincs tumultus, bár a vagonokban nagyrészt fesztiválozó fiatalokkal lehet összefutni. Azt persze az így érkezőknek fontos tudniuk, hogy az állomásról kb. 40 perc séta a fesztivál helyszíne, persze van lehetőség fesztiválbusz használatára vagy egyszerűen taxira. Ez utóbbi nem olcsó, a fuvar hozzávetőlegesen 3 500 forint.

Emberünk arról is beszámolt, hogy a Sound vagy a Sziget áraihoz képest is barátságosabb az EFOTT, a 700 forintos sör mellé a többi alkoholt nagyjából budapesti árakon mérik, és a már említett két boltláncnál pár száz forintból jóformán meg lehet vacsorázni.

Címkék:
pénzcentrum.hu, utazás, fesztivál, efott, buli, koncert,