Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.07.01)

Pénzcentrum2019. július 1. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2019.07.01).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2019.07.01).

36 órás előrejelzés

Hétfőn tetőzik a kánikula, a maximum-hőmérséklet 33-38 fok között alakul, a napos időben legfeljebb estefelé sodródhat be nyugatra Ausztria felől egy-egy zápor, esetleg zivatar. Élénk, északkeleten helyenként erős lökések kísérhetik a déli-délnyugati szelet. Kedden feltámadó északi-északnyugati széllel hidegfront érkezik. Záporok, zivatarok szórványosan, főként nyugaton, északon, északkeleten lehetnek. Ismét előfordulhat heves zivatar. Délután 30-37 fok várható, délkeleten lesz melegebb.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn az ország legnagyobb részén száraz, napos idő várható, így leginkább a napszemüvegekre lehet szükség vezetés közben. Késő délután nyugaton egy-egy zápor, zivatar besodródhat Ausztria felől, vizessé, csúszóssá teheti az utakat. Többfelé élénk, északkeleten néhol erős lökések kísérhetik a délnyugati szelet, melyek jelentősebben is csökkenthetik a járművek menetstabilitását. A fokozódó hőségben ismét lassulnak reflexeink, vezessünk nagyobb óvatossággal, tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn nem várható fronthatás, folytatódik a kánikula, emiatt a melegedésre érzékenyeknél fejfájás, migrén jelentkezhet, ingadozhat a vérnyomás. Fáradékonyság, tompaság is előfordulhat. A zavartalanul napos időben 10 és 16 óra között országszerte nagyon erős lesz az UV-sugárzás, gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről, valamint igyunk elegendő vizet, ásványvizet! Ajánlott minél több szezonális zöldség, gyümölcs, könnyű ételek fogyasztása.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,