Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.06.30)

Pénzcentrum2019. június 30. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2019.06.30).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2019.06.30).

36 órás előrejelzés

Vasárnap ragyogó napos időben lesz részünk, csapadék sehol sem várható. A déli, délnyugati szelet többfelé élénk, nyugaton, északnyugaton erős lökések kísérhetik. Újra fokozódik a meleg, délután 30-35 fokot mérhetünk.

Hétfőn tetőzik a kánikula, a legmagasabb nappali hőmérséklet 33 és 38 fok között alakul. Marad a napos idő, legfeljebb estefelé sodródhat be Ausztria felől egy-egy zápor, esetleg zivatar az Alpokalja térségébe. Élénk, északkeleten és néhol nyugaton helyenként erős lökések kísérhetik a déli-délnyugati szelet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap is száraz, országszerte zavartalanul napos idő várható, így leginkább a napszemüvegekre lehet szükség vezetés közben. Többfelé élénk, nyugaton, északnyugaton néhol erős lökések kísérhetik a déli-délnyugati szelet, melyek jelentősebben is csökkenthetik a járművek menetstabilitását. A fokozódó hőségben ismét lassulnak reflexeink, vezessünk nagyobb óvatossággal, tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap nem várható fronthatás, de újra visszatér a kánikula, emiatt a melegedésre érzékenyeknél fejfájás, migrén jelentkezhet, ingadozhat a vérnyomás. Fáradékonyság, tompaság is előfordulhat. A zavartalanul napos időben 10 és 16 óra között országszerte nagyon erős lesz az UV-sugárzás, gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről, valamint igyunk elegendő vizet, ásványvizet! Ajánlott minél több szezonális zöldség, gyümölcs, könnyű ételek fogyasztása.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,