Nehezebb lesz a héten a közlekedés: ezen a szakaszon javítják az M3-ast

Pénzcentrum2019. június 11. 18:27

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Gödöllő térségében, a 28-as kilométerszelvénynél burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A munkavégzés 2019. június 12-e, szerdától 14-e, péntekig 10 és 15 óra között, mozgó forgalomkorlátozás mellett zajlik.

A beavatkozások részben érinteni fogják az autópálya haladó sávjainak burkolatát is, ezért a munkavégzés ideje alatt váltakozva egy sávon közlekedhetnek majd az autósok 80 km/órás sebességkorlátozás mellett. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy munkatársai biztonsága érdekében fokozott óvatossággal haladjanak. 

A javítási munkák idején a csúcsidőszakokban hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Címkék:
utazás, felújítás, autópálya, penzcentrum, m3, forgalom, korlátozás, torlódás,