Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.04.19)

Pénzcentrum2019. április 19. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2019.04.19).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2019.04.19).

36 órás előrejelzés

Pénteken a napsütést legfeljebb kisebb gomolyfelhők zavarhatják, csapadék sehol sem várható. A Dunától keletre sokfelé élénk, a Tiszántúlon erős lesz az északi, északkeleti szél. Hajnalra 1-7 fokig hűl a levegő, délutánra 19 és 23 fok közé melegszik.

Szombaton derült, napos, száraz idő várható. Az ország délkeleti és északkeleti harmadán átmenetileg feltámadhat az északkeleti szél. Hajnalban 3-8, délután 18-23 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken napos időre készülhetünk, csapadék sehol sem várható. A Dunától keletre élénk, a Tiszántúlon erős északi, északkeleti szél csökkentheti a menetstabilitást. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. A nagy napi hőingás ingerlékenységet okozhat, fontos a fokozott óvatosság. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken marad a frontmentes idő, de a légköri változások a fokozottan érzékenyeknél fejfájást okozhatnak, amit a többfelé élénk szél elősegíthet, illetve ez ingerlékenységet, nyugtalanságot kiválthat. Az UV-sugárzás közepes szintet érhet el, az érzékenyebb bőrtípusúaknak érdemes lesz gondoskodni bőrük védelméről. Kellemes hőmérsékletű tavaszi idő várható, érdemes kimozdulni a szabadba. A reggeli időszakban viszont még nagy lesz a megfázásveszély, ezért öltözzünk rétegesen! Fogyasszunk vitaminokban gazdag ételeket!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,