Kiderült: ide menekülnek a húsvét elől a lazulni vágyó magyarok

Pénzcentrum2019. április 17. 17:30

Kifejezetten húsvéti programra vágyunk hétvégén, azaz nyuszit simogatunk és tojást festünk vagy a négynapos hétvége egyszerűen csak jó alkalom egy wellnessre, egy élménypark látogatásra vagy egy sétahajózásra? Vagy inkább elutazunk a Mátrába, a Schönbrunni kastélyhoz, esetleg Pozsonyba? Valójában egyáltalán nem a húsvéthoz kötődő élményeket keressük - egyszerűen jól akarjuk magunkat érezni.

Tavaly ebben az időszakban a bécsi kirakodóvásári látogatást választották a legtöbben, de népszerű volt a szintén Bécshez közeli Schönbrunni kastély látogatása is, ahol ilyenkor húsvéti vásárral várják az odalátogatókat - ismerteti saját adatait a Bónusz Brigád.

Nem jön össze a pénz a nyaralásig? Személyi hitelekért keresd fel kalkulátorunkat!

Idén egy egynapos pozsonyi kirándulásra neveztek be legtöbben, de a balatoni wellness-kényeztetés és a tojáspatkolás a Mátrában is nagy sikert aratott az utazni vágyók körében. Schönbrunn idén is a legjobbak között volt, idén már a kastély állatkertjének látogatása is a bónusz része lett.

Ide megyünk az ünnepek alatt

A Bónusz Brigád adatai szerint sokan választják az otthoni pihenést, ők inkább lakhelyükhöz közeli élményeket, programokat kerestek a húsvéti időszakra. 2017-ben a legtöbben sétahajóztak, gokartoztak és cirkuszt látogattak bónuszaikkal a tavaszi szünetben - hiszen sokan ezt az időszakot a gyerekekkel együtt töltik otthon, nekik keresnek új élményeket. Tavaly egy 3D minigolf pálya, élménylovaglás és az elmaradhatatlan dunai sétahajózás vezette az élmények listáját húsvétkor.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Idén úgy tűnik, hogy fürdőzni vágytak az emberek húsvétkor: a hosszú tél után egy tavaszi gasztro-wellness csomag és egy nyári fürdőzésre emlékeztető strandolás végzett első helyen az élmények listáján.

Az idei évben ezek voltak a legkedveltebb úti célok:

  • 1. Palatinus strandbelépő
  • 2. Tavaszi gasztro-wellness a Rudasban
  • 3. Brunch és wellness a Hotel Silvanusban Visegrádon
  • 4. Belépő a Sobri Jóska élményparkba
  • 5. Budapesti sétahajózás

Címkék:
utazás, nyaralás, hosszú hétvége, húsvét, strand, vidék, ünnepek,