Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.04.06)

Pénzcentrum2019. április 6. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2019.04.06).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2019.04.06).

36 órás előrejelzés

Szombaton keleten eső, északon a záporok mellett helyenként zivatarok alakulhatnak ki, miközben délnyugat felől egyre többfelé csökken, felszakadozik a felhőzet. A délies szél helyenként élénk lehet. Hajnalban nyugaton pára, délnyugaton néhol köd képződhet. Reggelre a Dunántúlon 1-6, máshol 6-11 fokig hűl a levegő, majd napközben 12 és 20 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Vasárnap reggel északkeleten, keleten lehet több, máshol kevesebb felhő, csapadék nem várható. Főként északkeleten pára, ködfoltok képződhetnek. A keleti-délkeleti szél gyenge, mérsékelt marad. Hajnalra 3 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton főként keleten és északon várható további csapadék: keleten eső, északon záporok, néhol zivatarok formájában. Az érintett tájakon vizes, csúszós utakra, záporokban, zivatarokban helyenként hirtelen lecsökkenő látástávolságra kell felkészülni. Napközben délnyugat felől egyre többfelé kisüt a nap, a napos tájakon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. A délies szelet főként a Tisza mentén és a Duna-Tisza köze keleti felén kísérhetik élénk lökések, némileg csökkentve ezzel a járművek menetstabilitását. Hajnalban, reggel a Dunántúlon pára-, délnyugaton ködfoltok okozhatnak korlátozott látási viszonyokat. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton már nem érvényesül markáns fronthatás, javul az élettani helyzet, a szél is jócskán veszít erejéből. Megszűnnek a görcsös fájdalmak, viszont keringési panaszok továbbra is jelentkezhetnek. A változékony időben ingadozó lesz a hő- és komfortérzet. Keleten délutánig a borongós idő lehangoltságot okozhat, máshol már több lesz a napsütés, javul hangulatunk, közérzetünk. Az UV-sugárzás szintje mérsékelt, közepes fokozatot érhet el, az érzékenyebb bőrűeknek ajánlott fényvédő krémek használata is. Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről! Táplálkozzunk változatosan, vitamindúsan!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,