Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.04.03)

Pénzcentrum2019. április 3. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2019.04.03).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2019.04.03).

36 órás előrejelzés

Szerdán sokfelé szűrhetik fátyolfelhők a napsütést, záporok elszórtan, elsősorban a Dunántúlon alakulhatnak ki. A délután második felében délnyugaton zivatarok is előfordulhatnak. A délkeleti szél többfelé megerősödik. Napközben 18-21 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön is marad a szeles idő, a délkeleti szél élénk, többfelé erős marad. A túlnyomóan napos idő mellett kisebb záporok nyugaton és északkeleten fordulhatnak elő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 fok körül alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán elszórtan, legnagyobb eséllyel a Dunántúlon alakulhatnak ki záporok, délnyugaton akár zivatarok is, melyek többfelé tehetik vizessé, csúszóssá az útburkolatot. Egy-egy intenzívebb zápor esetén hirtelen lecsökkenő látástávolságra, erős, viharos széllökésekre is készülni kell. A délkeleti szél többfelé megerősödhet, ami jelentősebben csökkenheti a járművek menetstabilitása. Érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. A tavaszi időben egyre több a biciklis, motoros, ezért fokozottan figyeljünk utastársainkra! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán sem várható fronthatás. A délkeleti szelet többfelé kísérhetik erős lökések, ami fejfájást, ingerlékenységet, frusztráltságot idezhet elő a szélre érzékenyeknél. Az átlagosnál melegebb időben továbbra is általános lehet a fáradékonyság, tompaság, bágyadtság. Az arra hajlamosaknál migrénes fejfájás kialakulhat. Az UV-sugárzás többnyire a mérsékelt tartományban marad, azonban amennyiben bőre az érzékenyebb típusba tartozik, a délutáni órákban könnyen lepirulhat, ajánlott lehet a fényvédő krém használata. Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, motoros baleset,