Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.03.31)

Pénzcentrum2019. március 31. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2019.03.31).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2019.03.31).

36 órás előrejelzés

Vasárnap szinte zavartalan napsütésben, meleg tavaszi időben lesz részünk, és a légmozgás sem lesz jelentős. Hajnalban 1 és 7 fok közötti értékeket mérhetünk, de gyorsan melegszik az idő, a csúcshőmérséklet országszerte 18-23 fok között alakul. Hétfőn feltámadó északi-északkeleti széllel hidegfront érkezik. Gyenge zápor viszont csak kis eséllyel északon alakulhat ki. A hőmérséklet nem esik vissza jelentősen, csupán pár fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés. Délen marad a 20 fok körüli meleg, és máshol is 14-15 fok feletti maximumokat mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap napközben száraz útviszonyokra készülhetünk, a napos idő miatt érdemes lesz napszemüveget viselni. Az óraátállítás megviselheti a szervezetet, emiatt tompulhatnak a reflexek, nem árt az óvatosság. A légmozgás mérsékelt marad, nem lesz hatással a járművek menetstabilitására. A tavaszi időben egyre több a biciklis, motoros, ezért fokozottan figyeljünk utastársainkra! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap nem lesz fronthatás. A melegedésre fokozottan érzékenyek azonban migrént, fáradékonyságot és alvászavart tapasztalhatnak. Az óraátállítás egyeseknél ugyan ilyen tüneteket válthat ki. A szép időben javul a közérzet, a hangulat, a napsütés pedig immunerősítő hatással is bír. Az UV-sugárzás többnyire a mérsékelt tartományban marad, azonban amennyiben bőre az érzékenyebb típusba tartozik, a délutáni órákban könnyen lepirulhat, ajánlott lehet a fényvédő krém használata!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Nem fog havazni. Tavaszi időre készülhetünk, havazni sehol nem fog.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,