Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.03.08)

Pénzcentrum2019. március 8. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2019.03.08).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2019.03.08).

36 órás előrejelzés

Pénteken gyakran megnövekedhet a felhőzet, a rövidebb napos időszakok mellett elszórtan záporok, délen, délnyugaton zivatarok is kialakulhatnak. A nyugatias szél több helyen feltámad, néhol erős lökések kísérhetik. Délután 13-20 fok valószínű, délen lesz a legmelegebb.

Szombaton kezdetben változóan felhős-napos időre készülhetünk, délután nyugat felől erősebben megnövekszik a felhőzet és késő délután északon kisebb eső is kialakulhat. Szeles marad az idő, a légmozgás nyugati-délnyugati irányból sokfelé élénk, északon gyakran erős lesz. Hajnalban 1-7, délután 13-18 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken elszórtan számíthatunk záporokra, délen, délnyugaton zivatar is kialakulhat. Környezetükben hirtelen lecsökkenhet a látástávolság, vizessé, csúszóssá válhatnak az utak, illetve erős, viharos széllökések csökkenthetik a menetstabilitást. A nyugatias szél zivataroktól függetlenül is többfelé lesz élénk, olykor erős. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken hidegfront hatását érezhetjük. Fejfájás, görcsös panaszok, izomgörcs, görcsös fejfájás, szédülés jelentkezhet, ingadozhat a vérnyomás. A légmozgás továbbra is élénk, helyenként erős lesz, és a szeles idő felerősítheti a tüneteket. A panaszok mérséklése érdekében ajánlott több folyadékot fogyasztani és kerülni a stresszes helyzeteket.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Havazás nem várható. A következő napok csapadéka eső, záporok formájában eshet.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,