Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.03.07)

Pénzcentrum2019. március 7. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.03.07).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.03.07).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön mindenütt erős, sokfelé viharos lesz a délnyugati szél, felhős idő várható, az esti órákban az északi megyékben alakulhat ki zápor, gyenge eső. A délies szél meleget hoz, erős lesz a felmelegedés, délután egészen 17-22 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Pénteken is gyakran megnövekedhet a felhőzet. A hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett elszórt záporok várhatók, egy-egy zivatar is kialakulhat. A nyugati-délnyugati szél több helyen élénk, erős lehet. Délután 15-20 fok valószínű, délkeleten lesz a legmelegebb.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön napközben száraz utakra készülhetünk, csak a késő délutáni óráktól érkezhet csapadék. Főként az északi és dunántúli tájakon záporok tehetik vizessé, csúszóssá az útszakaszokat. Sok lesz a felhő, de az átszűrődő napfény zavaró lehet, ezért érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. A délnyugati szél mindenütt erős lesz, sokfelé viharossá fokozódik, így jelentősen csökkentheti a menetstabilitást. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön nem lesz front térségünkben. Az erős felmelegedésben napközben azonban melegfronti jellegű panaszok léphetnek fel migrén, fáradékonyság és alvászavar jelentkezhet. A viharossá fokozódó szél további terhelést ró szervezetünkre, könnyen ingerlékennyé és nyugtalanná válhatunk. A panaszok mérséklése érdekében ajánlott több folyadékot fogyasztani és kerülni a stresszes helyzeteket. A délelőtti gyors melegedés vérnyomás-ingadozást is okozhat. Az időjárás kedvez a szabadtéri tevékenységeknek, érdemes minél több időt a friss levegőn tölteni, de szélálló öltözet javasolt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Havazás nem várható. A következő napok csapadéka leginkább eső, záporok formájában eshet.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,