Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.02.28)

Pénzcentrum2019. február 28. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.02.28).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.02.28).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön sok-sok napsütésre számíthatunk, felhők alig lesznek az égen, így csapadék sem várható. Többfelé erős, északnyugaton viharos lökések kísérhetik nyugati-északnyugati szelet. A csúcshőmérséklet 12 és 20 fok között alakul, északkeleten mérhetjük az alacsonyabb, nyugaton a magasabb értékeket.

Pénteken egy hidegfront érkezik élénk, erős északnyugati széllel. Gyakran megnövekedhet a felhőzet, a Dunántúlon több helyen, máshol helyenként alakulhat ki gyenge eső, zápor. A hőmérséklet jelentősen nem esik vissza, napközben 8-15 fokra van kilátás.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön is száraz útviszonyokra lehet számítani, csapadék sehol sem várható. Pára, köd hajnalban az északkeleti tájakon okozhat korlátozott látási viszonyokat. A nyugati-északnyugati szelet erős, több helyen viharos lökések is kísérhetik, így jelentősebben romolhat a járművek menetstabilitása. Sokat fog sütni a nap, így érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön sem várható fronthatás. Hajnalban a hidegebb, nyirkosabb északkeleti tájakon felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. A nagy napi hőingadozás miatt napközben gyenge melegfronti tüneteket tapasztalhatnak a fokozottan érzékenyek. Alvászavarok, fáradékonyság, bágyadtság, tompaság jelentkezhet. Ingadozhat a vérnyomás, és migrénes fejfájás is előfordulhat az arra hajlamosaknál. A többfelé feltámadó szél miatt ingerlékenység, nyugtalanság is előfordulhat. Töltsünk sok időt a szabadban. Az immunrendszer erősítése érdekében fogyasszunk vitaminban gazdag gyümölcsöket, zöldségeket!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Csapadékmentes idő. Csütörtökön száraz időre készülhetünk sok napsütéssel, csapadék nélkül.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,