Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.02.22)

Pénzcentrum2019. február 22. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2019.02.22).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2019.02.22).

36 órás előrejelzés

Pénteken egy hidegfront mögött erős, viharos északias szélre számíthatunk, többfelé esővel, záporokkal, hajnalban az Északi-középhegységben rövid időre vegyes halmazállapotra válthat a csapadék. Helyenként kis eséllyel megdörrenhet az ég, de délután már többfelé szakadozottabb lesz a felhőzet, keleten kitisztul az ég. A legmagasabb hőmérséklet 4 és 12 fok között alakul, északkeleten lesz a leghidegebb idő.

Szombaton sok napsütésre, kevés felhőre, csapadékmentes, de még szeles időre számíthatunk. Éjjel jelentősen visszaesik a hőmérséklet, a minimumok -4, -10 fok között alakulnak, és napközben csupán fagypont körüli maximumokat mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken kezdetben országszerte, majd egyre kevesebb helyen várható eső, zápor, néhol vegyes halmazállapotú csapadék, melynek következtében vizes, csúszós utakra kell készülni. Sokfelé viharossá fokozódik az északias szél, amely jelentősen csökkentheti a járművek menetstabilitását. Délután a napos tájakon már érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken hidegfront vonul át hazánk felett erős, viharos széllel. Felerősödhetnek a görcsös panaszok, izom- és hasi görcs jelentkezhet, fejfájás is előfordulhat. A tüneteket a szeles idő felerősítheti, illetve ingerültebbek, nyugtalanabbak lehetünk, ingadozhat a vérnyomás. Öltözzünk melegen, rétegesen! Az immunrendszer erősítése érdekében fogyasszunk vitaminban gazdag gyümölcsöket, zöldségeket!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Havazás nem várható. A következő napokban az érkező átmeneti csapadék eső, záporok formájában fog hullni.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,