Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.02.13)

Pénzcentrum2019. február 13. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2019.02.13).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2019.02.13).

36 órás előrejelzés

Szerdán észak-északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, az ország északi tájain kevés vegyes halmazállapotú csapadékra is számítani kell, eső, havas eső, nem megmaradó hó is eshet. Délkeleten számíthatunk a legtöbb napsütésre. A nyugati-északnyugati szelet elsősorban az ország északi felén kísérhetik élénk lökések. A legmagasabb hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul, északon lesz hidegebb az idő.

Csütörtökön változóan felhős-napos időre van kilátás, gyenge eső legfeljebb északkeleten fordulhat elő. Az északi-északnyugati szelet főként a Dunántúlon, a Duna mentén és helyenként északkeleten kísérhetik élénk, erős lökések. Reggelre főként az Alföld északi felén és az Északi-középhegység térségében képződhet többfelé pára, köd. A legalacsonyabb hőmérséklet -3 és +3 fok között alakul, kora délután pedig 7-11 fok várható.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán az ország északi tájain napközben számítani kell kevés vegyes halmazállapotú csapadékra, eső, havas eső, a Bakonyban hó is eshet, így errefelé vizes, csúszós, helyenként latyakos útszakaszokkal találkozhatnak az útnak indulók. Többfelé élénk nyugati-északnyugati széllökések csökkenthetik kissé a járművek menetstabilitását. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán nem lesz front térségünkben, de reggel a többfelé fagyos időben felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok, melyek napközben fokozatosan mérséklődnek, megszűnnek. Reggel nagy lesz a megfázásveszély, ezért öltözzünk melegen, rétegesen. A kissé szeles időben és az átmenetileg csapadékos északi tájakon romolhat a hő- és komfortérzetünk. A változékony idő miatt vérnyomás-ingadozás előfordulhat az érzékenyek körében. Az immunrendszer erősítése érdekében továbbra is fogyasszunk elegendő C-vitamint, sok folyadékot, meleg teákat, leveseket!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Vegyes halmazállapotú csapadék északon. Szerdán az ország északi tájain kevés vegyes halmazállapotú csapadék hullhat, eső, havas eső, nem megmaradó hó is eshet, de jelentős havazás nem várható.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,