Brutális gigadugó az M1-esen: 14 km a sor, erre tudsz kerülni

MTI2019. január 5. 21:58

A megnövekedett forgalom miatt már 14 kilométeres a torlódás az M1-es autópályán, Hegyeshalom közelében; a határátkelő pontnál is lassúbb áthaladásra kell számítania a közlekedőknek - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szombat este.

A rendőrségi honlapon olvasható közleményben azt kérik, hogy az arra haladó autósok az Ausztriába történő határátlépéshez lehetőség szerint válasszák az 1-es főúton a kishatárt, vagy az M15-ös autóúton a rajkai, illetve a soproni, vagy a vámosszabadi határátlépési pontokat.

Hegyeshalomnál már délelőtt is nagy volt a forgalom, fél 12-kor a rendőrség arról számolt be, hogy öt kilométeren torlódnak a járművek az M1-es autópályán.

Frissítés

Vasárnap délelőtt 5 kilométeres volt a torlódás az M1-es autópályán Hegyeshalom közelében, a határátlépési pontnál körülbelül egy órás a várakozás - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-t. A forgalom ingadozó, szombaton késő este 17-18 kilométeres sor is volt Hegyeshalomnál, ami később 4 kilométeresre csökkent.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A vendégmunkások nagy számban térnek vissza a nyugat-európai országokba ezen a hétvégén, ezért vasárnap is erős forgalomra lehet számítani. A külföldiek javarészt az autópályát választják, ezért torlódik a gépjárműforgalom Hegyeshalomnál.A rendőrség továbbra is azt kéri, hogy az autósok az Ausztriába történő határátlépéshez lehetőség szerint válasszák az 1-es főúton a kishatárt, vagy az M15-ös autóúton a rajkai, illetve a soproni, vagy a vámosszabadi határátlépési pontokat.

Címkék:
pénzcentrum.hu, utazás, közlekedés, kerülőút, m1, gigadugó, soproni sör,