Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.12.25)

Pénzcentrum2018. december 25. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2018.12.25).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2018.12.25).

36 órás előrejelzés

Karácsony első napján kezdeti naposabb időt követően északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet és a Dunántúlon valamint a Duna vonalában gyenge eső, havas eső, északkeleten hószállingózás alakulhat ki. Élénk, erős lesz a nyugati-északnyugati szél, északnyugaton viharos lökések is lehetnek. Kora délután 0-6 fokot mérhetünk.

Szerdán sokfelé számíthatunk hosszabb napos időszakokra, de északkeleten több felhő lehet az égen, hajnalban kevés hó is eshet. Továbbra is többfelé élénk, erős lesz a nyugati-északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden főként a Dunántúlon többfelé gyenge eső, havas eső, északkeleten hószállingózás alakulhat ki, így vizes, csúszós, helyenként esetleg síkos utakra is számítani kell. Élénk, a Dunántúlon többfelé erős lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet, melyek jelentősen csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Téli gumi nélkül ne induljunk útnak! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden nem érkezik front, de az élénk, erős szél többek szervezetét megviseli. Az érzékenyek körében gyakori lehet a vérnyomás-ingadozás, a szív- és keringési rendszer megbetegedéseivel küzdők állapota romolhat. A szeles időben intenzív fejfájásra kell készülni, de többen ingerlékenységet és nyugtalanságot tapasztalhatnak. A felhős, csapadékos tájakon jelentősen csökken a hő- és komfortérzet, melyen a megerősödő szél tovább ront. A megfázás elkerülése érdekében növeljük a C-vitamin bevitelt, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Havas eső, hószállingózás. Kedden a délelőtt folyamán havas eső, kisebb havazás a Dunántúlon fordulhat elő, de a legtöbb helyen esőbe vált a csapadék. A nap második felében északkeleten szállingózhat a hó.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,