Így úszhatod meg fillérekből a családi korcsolyázást: rengeteg az ingyenes lehetőség

Pénzcentrum2018. december 22. 13:01

Végre itt a téli szünet, sok szülő kivette a december 27-ét és 28-át is, vagyis több, mint egy hét áll a családok rendelkezésére , hogy kipihenjék 2018 fáradalmait, felöltődjenek és ezzel együtt minőségi időt töltsenek együtt. Viszont a karácsonyi időszak igencsak megterheli a családi költségvetést: az ajándékok, a nagybevásárlás mind mind jelentős anyagi terhet ró a családokra. Viszont néhány helyen ingyen is korizhat a család, vagyis ha mindenkinek van korcsolyája, egy fillérbe sem kerül a családi program.

2018-ban a tavalyinál 4 ezer forinttal többet, átlagosan csaknem 47 ezer forintot költenek a magyar háztartások a karácsonyi ünnepekhez kapcsolódó kiadásokra - derül ki a CIB Bank kutatásából. Ugyanakkor arról sem szabad megfeledkezni, hogy korántsem csak a karácsonyi kiadásokra kell költeni decemberben: ott van még a rezsi, sokaknak a lakbér. Anyagilag tehát igencsak megterhelő ez az időszak. 

Épp ezért egy a két ünnep közötti családi program is jelentős anyagi nehézséget jelenthet sokak számára. A jó hír viszont, hogy például egy családi korcsolyázást fillérekből megúszhatunk. Sok helyen ugyanis nem kell belépőt fizetni, pénzt csak akkor kell költeni, ha valakinek nincs korcsolyája, ez esetben pedig mindösze a bérlést kell állni. A teljesség igénye nélkül itt vannak azok a helyek, ahol ingyen lehet korcsolyázni a fővárosban.

Loading...

A korcsolyabérlésnél általában az alacsonyabb összeg a gyermek, a magasabb összeg pedig a felnőtt méretre vonatkozik.

Címkék:
karacsony, ingyenes, árak, tél, korcsolya, korcsolyázás, program,