Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.12.18)

Pénzcentrum2018. december 18. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2018.12.18).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2018.12.18).

36 órás előrejelzés

Kedden sokfelé indul párás, ködös idővel a reggel, északon helyenként nehezen oszlik fel a köd, de az ország legnagyobb részén azért napsütésre is lehet számítani. Hajnalban -14, -2, délután -2, +5 fok várható. A leghidegebb az Alföld még havas, szélcsendes tájain és hegyvidékeinken lehet. Szerdán többfelé tartósan párás, ködös idő körvonalazódik. Több napsütésre a Dunántúlon számíthatunk. Északnyugaton megélénkül, megerősödik a délkeleti szél. Csípős reggel után napközben -4, +2 fokra készülhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden a maradék hótakaró révén többfelé fagyos, napközben az olvadó hó által latyakos, vizes, csúszós, néhol hókásás utakra számíthatunk. Helyenként pára, köd okozhat korlátozott látási viszonyokat. A szél csak északkeleten élénkülhet meg, a menetstabilitásra nem jelent majd veszélyt. Vezessünk fokozott óvatossággal, tartsunk nagyobb követési távolságot! Téli gumi nélkül ne induljunk útnak! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden nem érvényesül fronthatás. Kifejezetten hideg reggelre ébredhetünk, az ízületi bántalmak mellett fokozott megfázásveszélyre kell készülni. Országszerte fagy várható és a délután is hideg lesz. A fagyos időben fontos a vastag, réteges öltözet, emellett ajánlott sapkát és sálat viselni! Növeljük a C-vitamin bevitelt, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt, és ne feledkezzünk meg ilyenkor sem a megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztásáról!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Jelentéktelen hószállingózás. Kedden és szerdán számottevő csapadék sehol nem várható, legfeljebb helyenként szállingózhat csak a hó.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,