Ahogy jött, úgy megy: holnap már búcsút is mondhatunk a havazásnak

MTI2018. december 15. 16:45

Ma még tombol a tél, holnap azonban már több helyen alábbhagy a havazás. Mivel azonban éjszaka erősen fagyni fog, minden bizonnyal holnap még megmarad a hó.

Az ország több pontján, az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint azonban holnap már csak pár megyében várható csapadék.

Vasárnap a Dunántúlon változóan felhős idő lesz, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csapadék nem várható, a Dunától keletre fokozatosan szakadozik a felhőzet, de a Tiszántúlon estig sok lesz a felhő. A Dunától keletre kezdetben több helyen, majd inkább csak a Tiszántúlon lehet havazás, északkeleten, keleten átmenetileg havas eső is lehet. 

Az északi, északkeleti szél megélénkül, főként az Alpokalján és az Észak-Alföldön meg is erősödik, az ott kialakuló hóréteget hordhatja a szél, majd mérséklődik a légmozgás, és vasárnap nyugaton megélénkül a déli szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a Dunántúlon -3, -10 fok között, keleten -1 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 0 fok körül valószínű.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A mai havazásról itt írtunk, képeket pedig itt mutattunk róla.

Címkék:
utazás, időjárás, tél, , fagy, időjárás jelentés,