Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.11.24)

Pénzcentrum2018. november 24. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2018.11.24).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2018.11.24).

36 órás előrejelzés

Szombaton is marad a felhős, szürke idő, és többfelé kell számítani kisebb esőre, szitálásra. Északnyugaton több helyen élénk, néhol erős lesz a déli, délkeleti szél. Hajnalban 2-5, délután 5-12 fokot mérhetünk. A délnyugati tájakon lesz a legmelegebb.

Vasárnap nyirkos, ködös reggelre ébredhetünk, később délnyugat felől egyre több helyen várható eső, mely sokfelé szinte egész nap eshet. A legtöbb csapadék nyugaton, északnyugaton valószínű. Gyenge, mérsékelt lesz az északkeleti szél. Hajnalban 3-6 fok, délután 5 és 12 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton főként északon okozhat a pára, köd korlátozott látási viszonyokat. Napközben több tájegységünkön előfordulhat gyenge eső, szitálás, helyenként ködszitálás is, így sokfelé kell nedves, csúszós utakara számítani. A Dunántúl északi felén a szél is megélénkülhet, csökkentve ezzel a menetstabilitást. Ajánlott körültekintőbben vezetni és a szokásosnál nagyobb követési távolságot tartani. Használjunk téli gumikat! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton sem fog fronthatás érvényesülni, de továbbra is borongós, szürke, fényszegény időre számíthatunk. Emiatt általános lehet a fáradékonyság, bágyadság és a rossz közérzet. A szelesebb északnyugati tájakon ehhez frusztráltság, nyugtalanság is társulhat. A hűvös, nyirkos időben nagy lesz a megfázásveszély és a kopásos eredetű ízületi problémák is felerősödhetnek. Öltözzünk melegen, rétegesen! Ez az idő kedvez a kórokozók terjedésének, ezért növeljük a C-vitamin bevitelt, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Továbbra sem fog havazni. Egészen a hét végéig kitart a szürke, felhős idő. A csapadék eső, gyenge eső, szitálás formájában érkezik.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,