Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.11.23)

Pénzcentrum2018. november 23. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2018.11.23).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2018.11.23).

36 órás előrejelzés

Pénteken csak északon és a Dunántúlon alakulhat ki egy-egy helyen szitálás, délen és keleten azonban helyenként a felhőzet is felszakadozhat. Északnyugaton élénk lehet a délkeleti szél. A legmagasabb hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul. Szombaton is sok felhő lesz felettünk, és többfelé kell számítani kisebb esőre, szitálásra, egy-egy záporra. Sokfelé élénk, északnyugaton erős lehet a délies szél. Délután 5 és 12 fok közötti értékeket mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken főként északon és a Dunántúlon még lehet némi csapadék, így errefelé vizes, csúszós utakra számíthatnak az útnak indulók. A Dunántúl északi felén időnként a szél is megélénkülhet, csökkentve ezzel a menetstabilitást. A ködös tájakon jelentősen lecsökkenhet a látástávolság. Ajánlott körültekintőbben vezetni és a szokásosnál nagyobb követési távolságot tartani. Használjunk téli gumikat! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken nem lesz front térségünkben. A melegfrontra érzékenyek azonban görcsös panaszokat, a hidegfrontra érzékenyek ízületi panaszokat, többen migrént tapasztalhatnak. Fáradékonyabbak, dekoncentráltabbak lehetünk. Elsősorban a reggeli időszakban a frontérzékenyeken kívül is egyeseknél felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi problémák. Továbbra is nagy lesz a megfázásveszély, öltözzünk melegen, rétegesen! Ez az idő kedvez a kórokozók terjedésének, ezért növeljük a C-vitamin bevitelt, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Továbbra sem fog havazni. Egészen a hét végéig kitart a szürke, felhős idő. A csapadék eső, gyenge eső, szitálás formájában érkezik.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,