Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.11.18)

Pénzcentrum2018. november 18. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.11.18).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.11.18).

36 órás előrejelzés

Fagyosan indul a vasárnap, szinte mindenhol nulla fok alá süllyed a hőmérséklet, napközben a délnyugaton lehet több felhő, majd estétől erős felhősödés kezdődik. Az északi és a dunántúli területeken ekkor már havas eső, hószállingózás előfordulhat. Gyenge lesz az északias szél. Hajnalban -6, +1, délután 4-7 fok várható. Hétfőn erősen felhős, borongós lesz az ég. Eleinte országszerte, délutántól főként az ország északi felében készülhetünk vegyesen esőre, havas esőre, hószállingózásra. Helyenként megélénkül az északi, északkeleti szél. Délután 2-7 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap egyes délnyugati tájakat leszámítva egészen estig nyugodt, legfeljebb kissé felhős időre, száraz utakra számíthatunk. Napközben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Este többfelé megérkezik a csapadék, mely rontja a látási viszonyokat, csúszóssá, nyirkossá teszi az utakat. Az esti, éjjeli órákra többfelé megélénkülő északkeleti szélben csökkenhet a járművek menetstabilitása. Vezessünk fokozott figyelemmel, használjunk téli gumikat! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap nem lesz front térségünkben, de hajnalban erősebben lehűl a levegő, az ízületi panaszok erősödhetnek, kiújulhatnak. Napközben sokfelé számíthatunk néhány órás napsütésre, ezeken a helyeken a hőérzet is kellemesen alakul. Délnyugaton néhol egész nap, majd estétől egyre nagyobb területen borongós, lehangoló lehet az idő, így nyűgösebbek lehetünk, ráadásul mindehhez ekkor már alacsony hőérzet is társul. A hidegebbre forduló időben nagy lesz a megfázásveszély, öltözzünk melegen, rétegesen! Növeljük a C-vitamin bevitelt, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,