Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.11.07)

Pénzcentrum2018. november 7. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2018.11.07).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2018.11.07).

36 órás előrejelzés

Szerda reggelre is többfelé képződik pára, köd, mely északkeleten csak nehezen oszlik majd fel, foltokban akár egész nap is megmaradhat. Napközben leginkább csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést. A délkeleti szél helyenként még megélénkülhet. Hajnalban 0-7 fokig hűlhet a levegő, északkeleten fordulhat elő gyenge fagy. Délután 15-20 fokos csúcshőmérsékletre számíthatunk.

Csütörtök reggel is találkozhatunk párás, ködös tájakkal. Több felhő lesz felettünk, csapadék azonban továbbra sem valószínű. Nem lesz jelentős a légmozgás. Ismét hideg lesz a hajnal, 0-8 fok várható. Délután 14-19 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán is többfelé indulhat párásan, ködösen a reggel, mely északkeleten csak nehezen oszlik fel, de helyenként akár egész nap megmaradhat. A ködös tájakon jelentősen lecsökken a látástávolság, illetve a nedvessé, csúszóssá váló útburkolaton megnő a féktáv. A naposabb időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. A Duna-Tisza közén és a Dunántúl északi felén néhol még megélénkül a délkeleti szél, mely némileg csökkenti a járművek menetstabilitását. Vezessünk fokozott figyelemmel! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán is marad a frontmentes idő. A magasban azonban erős melegedés zajlik, emiatt a melegfrontra fokozottan érzékenyek körében gyakori lehet a fejfájás, fáradékonyság, dekoncentráltság. A hűvös és nyirkos reggeli időszakban főként északkeleten és nyugaton jelentkezhetnek ízületi panaszok, valamint nagy lesz a megfázásveszély. Növeljük a C-vitamin bevitelt, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,