Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.10.30)

Pénzcentrum2018. október 30. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2018.10.30).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2018.10.30).

36 órás előrejelzés

Kedden egy hidegfront hoz többfelé esőt, záport, helyenként zivatart és erős, főként nyugaton viharos déli, délnyugati szelet. Délutánra nyugat felől a legtöbb helyen csökken a felhőzet, de keleten és nyugaton még előfordulhat egy-egy zápor. Napközben 18-23 fok valószínű.

Szerdán a hajnali pára- és ködfoltok feloszlása után országszerte napos, száraz idő várható legfeljebb vékony fátyolfelhőkkel. A Dunántúlon többfelé élénk, nyugaton, északnyugaton erős lökések kísérhetik a déli, délkeleti szelet. Hajnalban 5-10, délután 17-22 fok várható.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden egy hidegfront hoz többfelé esőt, záport, helyenként zivatart, kezdetben nyugaton, majd a középső és keleti tájakon számíthatunk vizes, csúszós utakra. Zápor, zivatar környezetében hirtelen lecsökkenhet a látástávolság. Sokfelé erős, főként nyugaton viharos déli, délnyugati széllökések ronthatják jelentősen az autók egyensúlyát. Napközben nyugat felől felszakadozik a felhőzet, így érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden hidegfront vonul át, szédülés, fejfájás, migrén jelentkezhet. Az átlagosnál fáradtabbak, tompábbak, figyelmetlenebbek, fáradékonyabbak lehetünk. Görcsös panaszok, görcsös fejfájás, izomgörcs jelentkezhet, ingadozhat a vérnyomás. Növeljük a C-vitamin bevitelt, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,