Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.10.21)

Pénzcentrum2018. október 21. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.10.21).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.10.21).

36 órás előrejelzés

Vasárnap egy hidegfront hatására kezdetben a Dunától keletre, majd a Dunántúlon is várható elszórtan eső, zápor. Emellett túlnyomóan felhős időre kell készülni, több napsütés a Dunántúlon lehet. Az északi, északnyugati szél felélénkül, többfelé felerősödik. Visszaesik a nappali hőmérséklet, délután 11-16 fokot mérhetünk.

Hétfőn naposabb idő ígérkezik, a legtöbb napsütésre északon, északkeleten számíthatunk, másutt változóan felhős lesz az ég. Csapadék nem valószínű. Az északias szél még többfelé élénk lehet. Napközben 13-18 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap megnövekszik a felhőzet, a Dunától keletre többfelé, a Dunántúlon elszórtan számíthatunk esőtől, záporoktól vizes, csúszós utakra. Élénk, többfelé erős északi, északnyugati szél ronthatja a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap hidegfront érkezik, az arra érzékenyeknél görcsös panaszok jelentkezhetnek, ingadozhat a vérnyomás. Felerősödhetnek a reumatikus és ízületi fájdalmak. A szeles időben fejfájás, migrén alakulhat ki, ingerültebbek, feszültebbek lehetünk. Visszaesik a hőmérséklet, öltözzünk rétegesen, növeljük a C-vitamin bevitelt, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,