Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.10.10)

Pénzcentrum2018. október 10. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2018.10.10).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2018.10.10).

36 órás előrejelzés

Szerda hajnalban nyugaton, délnyugaton és az északi tájakon többfelé képződhet pára, köd, de a nap legnagyobb részében a napsütésé lesz a főszerep. Csapadék nem várható. Északnyugaton megélénkülhet a délkeleti szél. Hajnalban 5-12, délután 22-26 fok között alakul a hőmérséklet. Csütörtökön is sok napsütésre, időnként kissé felhős, csapadékmentes időre számíthatunk. Reggel elsősorban nyugaton és északon képződhetnek pára- és ködfoltok. A keleti, délkeleti szél főként a Dunántúlon élénkülhet meg. Délután 21-26 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán eleinte több helyen pára-, ködfoltok okozhatnak korlátozott látási viszonyokat, majd délelőtt ezek mindenhol feloszlanak. Országszerte nyugodt napos időre lehet számítani, így érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Csapadék, jelentős légmozgás nem várható. Fontos a körültekintő közlekedés, ugyanis a melegfront jellegű változások miatt figyelmetlenebbek, tompábbak lehetünk. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán is marad a frontmentes időjárás, de a fokozottan érzékenyek körében melegfronti tünetek továbbra is előfordulhatnak, migrén, dekoncentráltság, fáradékonyság jelentkezhet. Az időjárás kedvez a szabadtéri programoknak, érdemes lesz minél több időt a szabadban tölteni, így erősíthetjük immunrendszerünket. Reggelente öltözzünk rétegesen, növeljük a C-vitamin bevitelt, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,