Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.09.30)

Pénzcentrum2018. szeptember 30. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.09.30).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.09.30).

36 órás előrejelzés

Vasárnap a Dunántúlon túlnyomóan napos idő várható, a Dunától keletre megnövekedhet a gomolyfelhőzet mennyisége, de csapadék itt sem valószínű. A délkeletire forduló szél északon és keleten élénkülhet meg. Hajnalban -1 és 5, délután 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet. Hétfőn ismét több felhő lehet felettünk, melyből gyenge csapadék elszórtan északon, északkeleten alakulhat ki. A délies szél többfelé megélénkül. Délután 15-22 fok valószínű. Este északnyugat felől hidegfront érkezik.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap időjárás szempontjából veszélytelen lesz a közlekedés. A napos, időnként felhős időben főként a napszemüvegekre lehet szükség. A délkeletire forduló szél néhol északon és keleten megélénkül, mely kis mértékben csökkentheti a járművek menetstabilitását. A napos időben többen ülnek kerékpárra, motorra, így érdemes fokozottan figyelni az egy nyomon haladó járművekre. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap nem lesz front térségünkben. A nap első felében országszerte jelentkezhetnek kopásos eredetű ízületi bántalmak. A délelőtt folyamán melegedés várható, a fokozottan érzékenyek gyenge melegfronti jellegű tüneteket tapasztalhatnak. Főleg a középső országrészben és a Tiszántúlon jelentkezhet migrénes fejfájás és fáradékonyság. A helyenként feltámadó szél miatt egyeseknél alvászavar, frusztráltság is előfordulhat. Öltözzünk rétegesen, és növeljük a C-vitamin bevitelének mennyiségét, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,