Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.09.26)

Pénzcentrum2018. szeptember 26. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2018.09.26).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2018.09.26).

36 órás előrejelzés

Szerdán a derült reggel után napközben túlnyomóan napos időben lesz részünk, csupán kevés gomoly-, illetve vékony fátyolfelhők lehetnek az égen, csapadék nem várható. Napközben északon a nyugatias, nyugaton, északnyugaton a délies szél élénkülhet meg. Hajnalban -2, +4 fok között alakul általában a hőmérséklet, de a fagyzugos völgyekben -4, -5 fok is lehet. Délutánra 14 és 18 fok közé melegedhet a levegő.

Csütörtök reggel derült, illetve gyengén felhős időre ébredhetünk, csapadék továbbra sem várható. Gyenge, mérsékelt marad a délnyugati szél. A minimum-hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken gyenge fagy előfordulhat.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán túlnyomóan napos időben lesz részünk, csapadék nem várható, így száraz utakra számíthatnak az útnak indulók. Északon a nyugatias, nyugaton, északnyugaton a délies szél megélénkülhet, mely kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását. A napokban bekövetkezett időjárásbeli változás következtében ingerlékenyebbek, figyelmetlenebbek lehetnek a sofőrök, fontos a fokozott óvatosság. A naposabb időben a napszemüvegre is szükség lehet. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán nem lesz front térségünkben, de a hideg reggel miatt felerősödhetnek az ízületi bántalmak, nagy lesz a megfázásveszély. Napközben az emelkedő hőmérséklet hatására az érzékenyek körében migrénes fejfájás előfordulhat, a nagy napi hőingás miatt vérnyomás-ingadozás is jelentkezhet. A szél veszít erejéből, így érdemes lesz akár hosszabb sétákat is tenni a szabadban. Öltözzünk rétegesen, és növeljük a C-vitamin bevitelének mennyiségét, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,