Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.09.23)

Pénzcentrum2018. szeptember 23. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.09.23).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.09.23).

36 órás előrejelzés

Vasárnap hideg reggelre ébredhetünk, 4-11 fokig hűlhet a levegő. Napközben változóan felhős idő várható, délután nyugat, délnyugat felől süthet ki több helyen a nap. Egy-egy zápor legfeljebb néhol északon, északnyugaton fordulhat elő. A nyugati, délnyugati szél többfelé megélénkül, északon helyenként megerősödik. 19-25 fok várható.

Hétfő hajnalban újabb hidegfront érkezik erős, többfelé viharos széllel. Észak, északnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, helyenként heves zivatar kialakulhat. A csapadékzóna a kora esti órákban távozhat délkelet felé, mögötte egyre többfelé felszakadozik a felhőzet. Napközben 14-19 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap napközben legfeljebb északon, északnyugaton lehet kisebb zápor, amelyek környezetében vizesek, csúszósak lehetnek az utak. A járművek menetstabilitását élénk, északon helyenként erős délies szél csökkentheti. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap frontmentes napra számíthatunk, de a legtöbb helyen szeles marad az idő. Így a szeles időben ingerültebbek, feszültebbek lehetünk, fejfájás jelentkezhet, ingadozhat a vérnyomás. Hajnalra jelentősen lehűl a levegő, felerősödhetnek a kopásos eredetű és ízületi bántalmak. A szeles, hűvös, őszi időben könnyen megfázhatunk, ezért öltözzünk rétegesen! Immunrendszerünk erősítésére fogyasszunk friss idénygyümölcsöket, és növeljük a C-vitamin bevitelének mennyiségét!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,